Lizette van Dinter

Ik heb de opleiding orthopedagogiek gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, specialisatie opvoed & gedragsproblemen. Hierna heb ik de opleiding tot GZ psycholoog eveneens gevolgd aan de Radboud Universiteit. Ik werk inmiddels ruim 10 jaar in de specialistische GGZ bij een instelling voor Kinder-& Jeugdpsychiatrie waar ik werk met kinderen en jeugdigen van 4 t/m 18 jaar met diverse ontwikkelingsstoornissen (autisme, ADHD, depressie, dwangstoornis) en het gezinssysteem. Ik maak hierbij gebruik van cognitief gedragstherapeutische principes en behandelprotocollen. Daarnaast werk ik graag systeemgericht om samen met ouders te ontdekken welke gezinspatronen een onderdeel spelen in de problematiek van hun kind.

De afgelopen jaren ben ik me meer gaan specialiseren in EMDR behandeling bij kinderen, jeugdigen en volwassenen met PTSS klachten als gevolg van complex en preverbaal trauma.

Sinds januari 2016 ben ik voor een dag werkzaam binnen de praktijk waar ik zowel werk met kinderen & jeugdigen als volwassenen.

Tel: 06-15 42 16 51
Werktijden: dinsdag, donderdag middag