Marieke Swinkels

Mijn naam is Marieke Swinkels en sinds 2021 werkzaam bij Psychotherapie Praktijk Malden.

Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, EMDR en ACT-therapeut.

Ik geloof dat een goede behandeling mensen helpt bij het maken van contact met hun behoeften, verlangens en emoties. Van hieruit ondersteun ik mensen in het zetten van voor hen betekenisvolle doelgerichte stappen. Een bijdrage kunnen leveren aan participatie, perspectief en zingeving vormt voor mij de essentie van mijn werk.

Na mijn afstuderen in 2007 als neuro- en revalidatiepsycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ Oost Brabant) met volwassenen en ouderen. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de medische specialistische revalidatiezorg (Winnock), waar ik als GZ-psycholoog in een multidisciplinair team werkte met mensen met pijn, stress/overspanning/burn-out en vermoeidheidsklachten.

Werkervaring heb ik op het terrein van procesdiagnostiek, groepsdynamica en (groeps)behandelingen. In mijn behandelingen maak ik o.a. gebruik van Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness Based Cognitieve Therapie, Acceptatie- en Commitment therapie en EMDR, afgestemd op de hulpvraag van de cliënt.

Tel:  06 – 18 20 80 77
Werktijden: dinsdag, woensdagmiddag en avond, vrijdag