Zorgverzekeraars

Als cliënt wilt u graag weten of de zorg vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. Met bijna alle zorgverzekeraars hebben wij een overeenkomst voor 2020.

Psychotherapie Praktijk Malden heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Hieronder kunt u een lijst downloaden met daarin alle zorgverzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben afgesloten vanaf 1 januari t/m 31 december 2020. Jaarlijks veranderen de contracten die zorgverzekeraars afsluiten met zorginstellingen en vrijgevestigde praktijken. Dit kan gevolgen hebben voor de vergoeding van uw zorg binnen onze praktijk. Wanneer Psychotherapie Praktijk Malden geen contract heeft met uw nieuwe zorgverzekeraar of geen contract voor de polis van uw keuze, dan zult u mogelijk een deel van de zorgkosten zelf moeten betalen. Informeer daarom altijd bij uw verzekeraar. Deze kan u het beste informeren over de inhoud van uw polis, of u een vrije keuze heeft voor zorgverleners en of de door uw gewenste zorg wordt vergoed bij de zorgverlener van uw keuze.

Zorgverzekeraar CZ en MENZIS

Wegens een combinatie van velen aanmeldingen en beperkt budget kunnen cliënten verzekerd bij CZ of MENZIS zich onder voorbehoud aanmelden. Heeft u een zorgverzekering bij CZ of Menzis dan is het alleen mogelijk om op de wachtlijst te komen staan indien er een tegemoetkoming van de zorgverlener is afgegeven. Een tegemoetkoming is aan te vragen bij uw zorgverzekeraar afdeling zorgbemiddeling.

Zorgverzekeraars 2020