Zorgverzekeraars

Als cliënt wil jij graag weten of de zorg vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Met bijna alle zorgverzekeraars hebben wij een overeenkomst voor 2020.

Psychotherapie Praktijk Malden heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Hieronder kun je een lijst downloaden met daarin alle zorgverzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben afgesloten vanaf 1 januari t/m 31 december 2020. Jaarlijks veranderen de contracten die zorgverzekeraars afsluiten met zorginstellingen en vrijgevestigde praktijken. Dit kan gevolgen hebben voor de vergoeding van jouw zorg binnen onze praktijk. Wanneer Psychotherapie Praktijk Malden geen contract heeft met de nieuwe zorgverzekeraar of geen contract voor de polis van jouw keuze, dan zul je mogelijk een deel van de zorgkosten zelf moeten betalen. Informeer daarom altijd bij jouw verzekeraar. Deze kan jou het beste informeren over de inhoud van jouw polis, of je een vrije keuze hebt voor zorgverleners en of de door jou gewenste zorg wordt vergoed bij de zorgverlener van jouw keuze.

Zorgverzekeraar CZ en MENZIS

Wegens een combinatie van velen aanmeldingen en beperkt budget kunnen cliënten verzekerd bij CZ zich onder voorbehoud aanmelden. Heb je een zorgverzekering bij CZ, dan is het alleen mogelijk om op de wachtlijst te komen staan indien er een tegemoetkoming van de zorgverlener is afgegeven. Een tegemoetkoming is aan te vragen bij de zorgverzekeraar afdeling zorgbemiddeling.

Zorgverzekeraars 2020